Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P37a36v73e47l 96P10o33n86e90c

16. 10. 2022 10:49

> První, co policie udělá je, že zajistí rukojmí bezpečí a povolá vyjednávače ...

Srovnání s přepadením banky pokulhává: propuštěným klientům banky nehrozí podvolení se vládě agresora. Vyjednáváním propuštění klientů banky se výkonná moc nezbaví prostředků vedoucích k potrestání zločince a v neposlední řadě - případnou škodu bance uhradí pojišťovna.

Kdyby šlo Rusům jen o vstup do NATO, válka by skončila už dávno. Každá jiná dohoda povede ke ztrátě Ukrajinského území, přitom riziko pokračování ozbrojeného konfliktů poroste s tím, jak agresor začne přesouvat vojenskou techniku na dobyté území.

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-putin-kratce-po-invazi-odmitl-mirovou-dohodu-dojednanou-poradcem-tvrdi-reuters-40408663

2 0
možnosti
JV

Když vy říkáte mír a myslíte kapitulaci. Stejně jako Putin.

6 1
možnosti
Foto

Byla snaha o zahajeni vyjednavani ma zacatku valky snahou o kapitulaci? Jiste si pamatujete, jak jsme po pocatecnim soku doufali v rychly mir. Je snaha Macrona a Nemecka ci Turecka snahou o kapitulaci?

Pokud dle vas ano, rozeberte prosim proc. Jiste mate jakekoliv sve nazory podlozene.

Dekuji.

1 1
možnosti
JZ

J39a83n 47Z41i88e85g62l16e54r

15. 10. 2022 19:22

Jinak nikdo nikomu v demonstracích za mír nebrání. :-)

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem si přečetla diskusní příspěvky paní autorky a evokuje to ve mně to nechvalně známé německé "fsdéjte se, nic se fám néstane"

7 2
možnosti
JZ

J37a86n 93Z94i31e81g51l54e57r

15. 10. 2022 19:12

Nikdo rozumný válčit nechce. Putin může válku ukončit okamžitě.

7 0
možnosti
JD

On to ovšem nehodlá učinit.

0 0
možnosti
Foto

Omlouvam se, začala jsem mazat p. Dvořáka. Za prvé přiznal, že mne opakovaně nahlásil redakci a za druhé mu to nebrání chodit pod mé blogy nekonečně trolit a napadat rýpáním i jiné osoby. Panu Dvořákovi jsem psala, viz níže, ale pokračuje.

6 1
možnosti
ZD

Mám pro to pochopení. Kdysi v diskusi presentoval svůj životní příběh takovým způsobem, že jsem nad ním obrazně řečeno zlomil pomyslnou hůl. Zapšklost je slovo, které mne vždy napadne.

1 1
možnosti
PP

P70a69v35e57l 65P21o25n31e94c

15. 10. 2022 18:41

Přestavte si, že doma potkáte zloděje, který vám na zahradě ještě otrávil psa. Nezkusíte ho však vyhnat, ale vyzvete ho k jednání o smíru a nakonec mu věnujete i část své zahrady. Považujete tohle za dobrý výsledek?

9 0
možnosti
Foto

Představte si, že v bance je zloděj s rozbuškou u pasu a drží nůž pod krkem rukojmí. První, co policie udělá je, že zajistí rukojmí bezpečí a povolá vyjednávače , aby vystresovaný vrah nezmáčkl rozbušku.

Zvláště, když policie za situaci může, protože ignorovala předešlé oznámení zloděje, že banku napadne a ještě se mu vysmála.

4 2
možnosti
VM

Běžte demonstrovat za mír před ruskou ambasádu.

10 0
možnosti
PC

Paní Krištofíková, nemohu se zbavit pocitu, že vrcholným politikům největších mocností tento stav nejen nevadí.... V opačném případě si totiž nedovedu vysvětlit, jak je možné, že se válečné běsněni nejen protahuje, takže jeho konec je v nedohlednu, ale čím dál více eskaluje. Za normálních okolností není přece možné, aby mocnosti, které se spojí v upřímném mírovém úsilí proti agresi/agresorovi, nebyly schopny za 10 měsíců válečné běsnění, zbytečné utrpení, strádání a miliony mařených životů ukončit. Ale ono se pokračuje dál....

V demonstracích běžných lidí, v peticích apod. naději nevidím.

Váš blog, jak se dalo očekávat, se stal virtualním bojištěm válkychtivých hrdinů a útočníků na každého, kdo válku nepodporuje.

Já Vám ale dávám karmu za odvahu, a hlavně za průběžný nadhled nejen v této otázce.R^;-)

10 1
možnosti
Foto

Dekuji pane Chmeliku. Ja si vazim Vasich komentaru kdekoliv.

Ono se to otoci. Tak jako vse. Jen mezitim vzniknou nevratne skody, stejne jako s covidismem. A pak se i zdejsi myslitele otoci. Nekdo holt musi pockat na pokyn. :-)

6 2
možnosti
RJ

Napsal jsem svůj názor u proti vám oponentního článku pana Červenky, takže pro vyvážení i tady. Jednat je třeba v každém případě, byť se třeba zdá současná situace bezvýchodná. Nesmiřitelné zaujímání postojů ještě nikdy nic nevyřešilo. Ve válce v Korei se jednalo tuším dva roky. A ten kompromis je platný do dnes. Na druhou stranu takové to "vypouštění holubic" ve finále neřeší také nic. Chcete demonstrovat za mír? Jo, budu vám i fandit ale skutečná řešení se odehrávají jinde. Jsme, jako občané, ve vleku událostí které nemůžeme sami ovlivnit. Jistě, "Válka je vůl" ale pokud se někomu bude vyplácet, bude trvat. A je zcela lhostejné zda je to Putin, Biden, Kim, či kdokoliv jiný. Takže chápu proč píšete co píšete ale zdá se mi to poněkud naivní.

2 1
možnosti
Foto

Dekuji za nazor. Vite, kdyz si rekne deset milionu liidi, ze sami nic nezmeni, tak se fakt nic nezmeni. Jen pro priklad: nezastropovala nahodou vlada ceny energii tesne po demonstraci, ackoliv to jeste v srpnu naprosto odmitala? :-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik