Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Stačí si projít Vaše blogy k tématu "speciální operace" a lze celkem snadno odvodit, co znamená "mír" ve Vašich představách. V podstate kapitulaci Ukrajiny. V opačném případě, pokud by se Rusko mělo stáhnout do hranic před anexi Krymu, podle Vás hrozí základny NATO na Krymu, prý to řekla ukrajinská politička.

A co hrozí nám,pokud Ukrajina kapituluje? Nemluví snad ruští vrcholni představitelé o svaté válce Ruska proti Západu?

Kapitulace Ukrajiny válku neukončí. Jen dá Rusku čas připravit se na další agresi.

Ostatně - výsledkem boje, který podle Vás má být bojem proti přibližování NATO k hranicím Ruska, je prodloužení společně hranice Ruska a NATO. Není to paradox? A protimluv? Zvlášť ve světle toho, že hranici směrem k NATO posouvá anexi Dohadů a dalších území samo Rusko?

Mír je krásná věc, ale k jeho dosažení a udržení musí být Rusko poraženo, stejně jako bylo poraženo nacistické Německo. Jinak mír nebude.

24 0
možnosti
LV

Donbasu a dalších území, zatracenej mobil...

0 0
možnosti
JK

No, Rusko de facto získalo část Ukrajiny už v roce 2014 - Doněcko, Luhansko a Krym - a tohle je výsledek. Takže každá dohoda s Ruskem, kdyby v ní dostalo kus Ukrajiny, fungovat prostě nebude. Buď Rusko opravdu prohraje, nebo bude dál válčit donekonečna. A jestli se představujete, že v případě ruské výhry by tam utrpení skončilo, tak neskončilo. Deportace, vraždy a mučení by tam stejně pokračovaly dál a dál, to jsou Rusové.

12 0
možnosti
ST

Včera byla reportáž v TV, jak rusáci kradou děti. Odporné.... ;-(

4 0
možnosti
Foto

Celkem by mě zajímalo jak si ta tvrdá jednání o míru představujete.Jak jednat s agresorem,který obsadil část sousedního státu na tzv. věčné časy?Kdo a co ho má přesvědčit aby stáhl svá vojska z okupovaného území.Prosby či snad zrada obránců kteří brání svou zem a snaží se ho silou vytlačit? Valku může ihned ukončit Rusko stažením svých vojsk.Tak snadné to je.... píšete plky o ničem.Zrada a ustupování agresi není řešení...

19 0
možnosti
JK

Zbabělý kolaborantský výplod, jdoucí na ruku ruským okupantům. Ale co jiného čekat od této ,,vlastenky" s fotkou Vrabela nad postelí?

16 1
možnosti
PD

P12e89t28r 15D54r38a57p25a23l

15. 10. 2022 5:27

Ach jo, zase nápad vyrábet kulatej ctverecek

6 0
možnosti
Foto

Už to slyším: "Ustupte Putinovi, ať je mir!!" :-/[UA][UA][UA]

12 0
možnosti
JL

Vazena pani Lenko Krištofíková. Moje prima rodina obsahuje vedle manzelky (60 let spolu), dva syny (narozeni v CSSE), dve snachy (americanky), dva vnuci a jedna vnucka a dva pravnuci a jedna pravnucka. Vsichni americane.

Doufam, zijici v USA, ze atomova valka nenastane. Verit vsak prezidentovi s demenci je opravdu mala utecha. Jeste vice spoleham na poradce tohoto prezidenta, ktery nabada a prezident posloucha, pomoci Ukrajine. Je opravdu ukazkou tato pomoc, to nejen v tezke vojenske technice, ale i vybavenim prosteho vojaka s tim nejmodernejsim.To je pozadi toho svetoveho neklidu. I to OSN se probudilo a hlasovaly o odsouzeni teto valky a okupace vychodni Ukrajiny.

Je vsak zajimave, ze vase iniciativa prichazi v dobe, kdy ta Ukrajina vytvari takovy tlak, ze i ta ruska nepremozitelna armada ma co delat, aby vydrzela. Ta vase mirova vyzva prichazi jako pomoc te ruske strane. Ten Vaclavak jako svedek, neukazuje tu spravnou iniciativu demonstrovat za mir. Co bylo slyset z ust recniku, byl volan krok zpet, do pozice diktovane RF. Nemyslim v ukrajinske prijmuti. I odpoved na retoriku Putina o pouziti tech jadernych zbrani je prednesena svetu s umyslem vydrzet i to pouziti RF.

Co nastane potom, bude ukazkou sveta, jak se zachova. A Evropa predevsim. Podle poslednich zprav, bombardery jsou pripraveny poblize norskych hranic s RF na severu. To jsou stroje k noseni atomove naloze. Putin mel proslov o priprave NATA k obrane. V proslovu nebylo nic noveho

Poukazal jsem na moji rodinu. Tu WWII jsem prozil a valku nemam v lasce. Tou se nikdy nic poradneho nevyresilo. Ale ruskemu idiotovy bych nikdy neustupoval. Specialne, kdyz ta odveta muze byt katastrofalni. I pro toho Putina.

13 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik