Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná byste měla vzít do ruky květinu a jet za mír demonstrovat do Kyjeva, nebo dokonce do Moskvy. Aspoň by byla legrace, když už jste k pláči.

11 6
možnosti
ZK

Pane Flaško, patříte zde do party nesmiřitelných bojovníků. Už se to táhne nějakej pátek a skutek utek. Asi bude muset vaše hvězdná klávesnicová pěchota na sebe natáhnout plnou polní, jinak zůstanete pro legraci, nebo pro jiné k pláči.

7 8
možnosti
Foto

Paní Krištofíková,

chci vás požádat, zda-li byste mi napsala, kdo a s kým by měl jednat? A o čem by jednali? A co by mělo být výsledkem těchto jednání.

Prosím, ale konkrétně, aby byl zřejmý výsledek - tedy jak by to podle vás mělo vypadat po ukončení těchto jednání.

Díky.

10 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 1
možnosti
JZ

J58a88n 98Z46i80e20g20l43e23r

15. 10. 2022 11:02

Pro pochopení situace je třeba seznámit se s fakty. Ideální je mluvit s tamním lidmi. Za další je třeba číst kvalitní literaturu, která se problematiky týká. Například Dějiny Ukrajiny od Jana Rychlíka a Bohdana Zlynského. Rudý hladomor od Anny Applebaum, Zima přichází od Garryho Kasparova nebo Rudý zákon od Billyho Browdera.

7 1
možnosti
JZ

J39a14n 31Z39i61e66g96l82e17r

15. 10. 2022 10:45

Je třeba si uvědomit, že Rusko je mafiánský stát řízený pitěrskou mafií v čele s kmotrem Putinem. Z toho vycházejme. Potvrzují to sami Rusové, kteří Rusko znají lépe než zdejši rádobyodborníci.

8 2
možnosti
Foto

P12e68t53r 66B54u83r13i96a96n

15. 10. 2022 10:45

Jednat s agresorem, lhářem, který nedodrží žádnou dohodu, který vraždí na cizím území, ničí infrastrukturu i celá města, je, mírně řečeno, hloupá představa. Troufnu si tvrdit, že drtivá většina z nás válku nechce a odsuzuje ji. I že máme obavy z jaderného konfliktu. Možná je načase si uvědomit, že Rusko mírovými ústupky v současném stavu dění získá do ruky trumfy, u kterých si neuvědomujete, jaký průšvih značí do budoucnosti pro celý svět. Vyjednávat dnes znamená prohru do budoucna. A nejen pro Ukrajinu. A také byste si měla uvědomit, že podobné myšlenky vašeho řazení přihřivá pod kotlem ruské propagandy, která je v současné době nebezpečnější než ruská armáda. A vy a vám podobní jim tímto jděte na ruku.

15 1
možnosti
ZD

Hned první věta vyvolává otázku - o jaké mocnosti prosím píšete?

3 7
možnosti
JZ

J52a91n 26Z86i74e49g98l31e90r

15. 10. 2022 10:41

Zdejši gaučoví bojovníci za mír by se měli sebrat a jít za něj bojovat a demonstrovat do Ruska. Pak budou věrohodní.

8 1
možnosti
ZD

Pošlete fotky, jak se hrdinně osvědčíte na Ukrajině, když tak bojujete za věrohodnost? Pan Lipavský hrdinně zasáhl, máte vzor.

4 4
možnosti
MB

A co vlastně chtějí Ukrajinci? Lidé, kteří tuhle noční můru odnášejí nejvíc? Nejspíš nejsou úplně jednotní. My si tu můžeme plácat co chceme, když na Ukrajině nežijeme a bomby nám nezabíjejí příbuzné.

6 4
možnosti
ZD

Ukrajina stojí před rozhodnutím co je pro ní důležitější. Celý život i dějiny jsou o rozhodování jak se nedostat do šlamastyky a pokud se stane, jak se z ní dostat. Nikdy nic se nedá vrátit do původního stavu. To bychom se postupně vraceli na stromy a do děr ve skalách.

2 5
možnosti
MB

Proč to popisujete tak složitě? Rusko je již poražené. Osvědčeně nad nimi zvítězil jejich nepřítel nejvěrnější - "Sami sebe si se"! Klasika Černomyrdina - Mysleli jsme to dobře. Zneužití 70.000 demonstrantů pořadateli na tom nic nemění. Kreml je v pr ... S omluvou kolaborujícího si může naložit jak chce .

Usmívám se nad Vašim textem - "Rusko je pořád stejné a nerado sleduje přibližování vojenských základen ke svému území". Tážu se- Rusko někdo napadá? A kdo? Zvláštní taktika, kdy samotný Vladimirovič se hranicím NATO přibližuje samotný! Pokojné státy Švédsko a Finsko? Obrana před šílenstvím souseda. Švýcarsko zvažuje, další agresor ... ?

Demonstrace určitě ano. Za konečné postavení radaru v Brdech. Tady se zase přibližujeme my, Útočný radar Rusko určitě ohrožuje. Obranné rakety Kremlu - Iskander, na nás neustále míří! Český král Přemysl Otakar II by se nestačil divit. Proto přece Královec nezakládal ... :-)

7 0
možnosti
MM

Je čas demonstrovat za mír v zemi agresora i když chápu obavy z trestu 15 let vězení..

7 0
možnosti
Foto

Jediné o čem se může jednat, je odchod Ruska z Ukrajiny. Válečné reparace a potrestání válečných zločinců.

14 0
možnosti
ZD

To je přesně ten nereálný pohled na svět a jeho vývoj očima dítěte, věřícímu pohádkám o zlém černokněžníkovi kterého překonal český Honza.

1 12
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik