Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Pane Bože, ty to vidíš...

9 1
možnosti
JD

Podíval jste se do zrcadla, nebo se stalo ještě něco horšího?

7 8
možnosti
PZ

A nezapomeňte na požadavek zabít všechny infikované ptáky nakažené viry, kteří uletěli z tajných CIA laboratoří na území UA, to také určitě míru pomůže

A ještě jedna faktická, proč se všichni mírotvůrci bojí vyzbrojování UA ze západu když druhým dechem dodávají, že Ukrajinci vše zašmělí, takže mají nebo nemají ty zbraně???

6 0
možnosti
JD

Jasná karma. Uliční výbor je v plném počtu! R^R^R^

3 6
možnosti
JK

Ne, není. Bývalá předsedkyně Pantlíková chybí, Nikl chybí, Petřík též, nějakou aktivitu tady provozuje pouze Danda. A co váš druhý profil, Jiří Doležal? Ten má ban?

7 2
možnosti
KT

"Dnes podruhé v našich dějinách přišel z Německa do Downing Street čestný mír. Věřím, že je to mír pro naši dobu." Nevill Chamberlain

Výsledky této čestné dohody jsou dnes dobře známy.

„Ospravedlňují-li to okolnosti, síla smí být použita. A je-li tomu tak, má být použita za podmínek, jež jsou co nejpříznivější. Není zásluhou oddálit válku o rok, jestliže potom, když vypukne, je ještě mnohem horší nebo se dá mnohem hůř vyhrát. To jsou mučivá dilemata.“ Winston Churchill

12 0
možnosti
Foto

Drobný detail. Jadernou bombu prvně použili až po těchto citátech. A co by dnes dělal Churchill, to by mě opravdu velmi zajímalo.

2 0
možnosti
JZ

J75a11n 35Z58i85e79g26l62e54r

15. 10. 2022 13:14

S demonstrací za mír na Ukrajině proti putinovskému Rusku nemám nejmenší problém. :-)

7 0
možnosti
JP

J98a15n 31P80a39v98l22í63k

15. 10. 2022 12:41

Demonstrovat za mír je pitomost. Mír by byl jenom jakýmsi nereálným a nehybným stavem, kdy se vše zastaví, zatuchne, dokud neshnije. Paní Krištofíková by ovšem mohla iniciovat demonstraci proti Putinovi a žádat, aby přestal terorizovat Ukrajinu, stáhl všechna okupační vojska z této země, Rusko aby zaplatilo všechny škody způsobené ruskou agresí a aby viníci genocidy na Ukrajině v čele s Putinem byli souzeni mezinárodním tribunálem. Za mír bojují jenom tlučhubové vypouštějící z úst holubicí míru, dosahujíce přitom orgasmu. Já jsem tento týden viděl na zastávce tramvaje v Kobylisích, jak se tam hejno holubů slétlo a pralo o zvratky na refýži.

13 0
možnosti
IS

Já to zkrátím. Abychom se vyvarovali nebezpečí jaderného konfliktu, dáme Putinovi, o co si řekne. Samozřejmě z cizího, ne našeho. To se nám to v zájmu míru rozdává.

18 0
možnosti
MV

Přesně tohle mě při čtení dnešního blogu a mě včerejší diskuze s pí Ktistofikovou napadlo. Proruská vlastně, ale nemá na to to férově přiznat.

7 1
možnosti
OD

Zdá se, že pro některé osoby bude třeba vyvinout pilulku demonstrační, která upravuje cyklus na 28 dní. Vzhledem k energetické krisi doporučuji cílit na úplněk. Vaše demonstrace bude jistě podpořena souhlasným vytím všech členů psího spolku "Národní pěvci ouplňkoví".

Jinak nám hrozí vznik podtlaku ve společnosti, neboť nekontrolovatelná touha demonstrovat převýší nabídku témat, pro či proti kterým lze demonstrovat bez nebezpeší z podezření z jisté úchylky.

Proto je třeba vzniku Společenství nutkavě demonstrujících, které zastřeší zájmy této cenné menšiny.

Zákonem je třeba zakázat politicky nekorektní pojmenování této skupiny - "kverulanti a prudilové".

4 0
možnosti
KT

Já jednu takovou znám. Moje bývalá kamarádka demonstruje do roztrhání těla a rozesílá petice téměř denně. Je to jak od o Jiráska, ovšem Proti všem je rozšířeno o proti všemu. Tu se někde přivazuje, onde brání radaru, někde bojuje za vznik nebo zánik čehosi.

Na žádost mou i všech dalších kamarádů, aby nás ze své horlivé činnosti vynechala, nebrala zřetel, tudíž bylo potřeba ji zablokovat, takže nemám zprávy, ale předpokládám, že dnes na Václaváku stanuje, aby nevynechala ani vteřinu nějaké demonstrace.

9 0
možnosti
Foto

J69i60ř43í 21K98i45n67d12l

15. 10. 2022 11:36

Jen demomstrujte to bude v Ruisku radosti. R^R^R^

7 1
možnosti
Foto

Paní autorko, musíme se diskutujícím přiznat, že na myšlenku demonstrovat za mír jsem Vás přivedl asi já. Včetně sepsání petice s mnoha podpisy.

Jen tu došlo k malému nedorozumění. Přirozeně jsem měl na mysli demonstrovat na Krásnoj Plóščadi a podepsanou petici předat do Kremlu.

Takovou snahu by ruská vláda ocenila, že konečně někdo chce mír!

Ale demonstrovat za mír třeba na Václaváku by mělo stejný efekt, jako tam demonstrovat proti klimatické změně nebo proti blbosti.

Nicméně - něco tu muselo zapůsobit, protože mladí ruští odvedenci, než by šli válčit, se raději nechávají zajmout. Tedy - jejich mírová snaha je jasná. Měla byste je podpořit nějakou zásilkou potravin a oděvů.

Abyste pro ten mír konečně něco pořádného udělala.

Za článek? Vlastně - rudou pentli za odvahu, předvést se tu v plné kráse. Rv

13 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik