Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Plníš podstatu trestního oznámení. Sazba tři roky. Jsi pokračováním rétoriky zakázaných dezinformačních webú a věřím, že nejsem jediná, která bombarduje adminy, že tu nemáš co dělat. Že tu dosud jsi...nechápu a apeluju!!! na všechny slušné v diskuzi aby si ruku v ruce s postoji vlády svými dotazy na administraci vynutili tvé stažení. Minimálně.

1 0
možnosti
Foto

Sireni nenavisti,propagace valky a fasismu je trestny cin. Pokud nekdo mohl valce zabranit a nezabranil,jde o trestny cin. Ja na tyto skutecnosti upozornuji a jsem zasadne proti valce,kterou odsuzuji. Soucasne odsuzuji v textu i Putina.

Tak,jako jste vyvadela silne pro nerizenou migraci a pro plosne ockovani malych deti,pletete se i ted.

0 1
možnosti

J39i63r40i 42T67i51c69h41y

26. 2. 2022 20:01

Pani Krystofikova, mate smulu. Vyjadrila jste svuj nazor a to dnes ti fanatici v diskuzi netrpi. Jen jeden nazor je povolen, ten co dnes tak horlive propaguje radikalni levice zapadu. Pokud plnne nesouhlasite, jste bolsevik, rusky agent, kolaborant a zradce. Ti skutecni skudci jsou ti, co nam tu chteji zatahnout ty zrudne idee zapadu.

0 4
možnosti
Foto

Tichy zase tapetuješ ruskou propagandu? Jsi už směšný ;-D;-D;-D.

3 0
možnosti
Foto

Njn, tek jestli oni iDnes nakonec také nezakážou jako dezinformační web, když zde vycházejí takové články.

1 0
možnosti
Foto

Napište adminům, trvejte na jejich postoji. Děkuju Martino

0 0
možnosti
Foto

Velvyslanectví Ukrajiny uveřejnilo účet u ČSOB, kam lze posílat příspěvky, které budou:

Za shromážděné finanční prostředky zastupitelský úřad Ukrajiny vybere obranný materiál ve spolupráci s obrannými experty a zástupci Obranné sekce Hospodářské komory ČR a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.

V koordinaci se státními orgány, HK ČR, AOBP a ukrajinskou ambasádou bude zajištěna zákonem určená administrativa a následná logistika dodání. Zdroj: https://www.facebook.com/UkraineEmbassyinCzechia/

Číslo účtu je: 304 452 700/0300

2 0
možnosti

Paní Lenko, pohádka o základně NATO na Krymu? Viděla jste mapu? Pobřeží Černého moře lemují základny NATO v Rumunsku, Bulharsku a Turecku. Jestli máte trochu vlastního rozumu tak jistě vidíte, že naopak RF zaútočila z Krymu kde je od r. 2014. Kdo tedy základnu potřeboval?????

7 1
možnosti
Foto

O tom se mluvi v puvodnim clanku. Myslite,ze USA nechce mit vojensky vliv co nejblize Rusku? Zakladny potrebuji obe mocnosti.

1 1
možnosti

I21v84a96n27a 70L89a13n62c25e

26. 2. 2022 12:13

https://www.hsgac.senate.gov/imo/media/doc/HSGAC_Finance_Report_FINAL.pdf

Bi-den a jeho syn Hun-ter zapleteni do soukromeho business s ukraji.nou. Jaky je jejich opravdovy zajem na tom, co se tam nyni deje<

3 4
možnosti
Foto

Seznámila jste nás slušnou formou s názory jedné zkušené Ukrajinky a vzápětí Vás jistí diskutéři obviňují z náklonnosti k Rusku, aniž by se zamysleli. Třicet tři let uteklo jak voda a my jsme zpátky téměř tam, kde jsme tehdy byli. Jak se objeví názor lišící se od těch shora hlásaných, je umlčován a autor urážen. Dobré je, že zatím ještě není souzen a vězněn. Dnešní bojovníci za tu jedinou jejich pravdu jsou potvrzením komunistické hymny. "I kdybychom padli všici, vstanou noví bojovníci, prapor pravdy zavlaje". Proti komunistům se sice vymezují, dělají to však úplně stejným způsobem a metodami.

7 5
možnosti
Foto

Vy máte samozřejmě s komunisty své zkušenosti. To tu víme už všichni.

4 3
možnosti
Foto

Uvažujete. To zde nemůže být příliš trpěno.

Subham astu sarva jagatam.

3 1
možnosti
Foto

Dobrý den, být v opozice vždy a proti všemu je známka uvažování ?

3 0
možnosti
Foto

A jak je vidět, podle Vás také. Teď jen předvádíte, že jsou loutkou v rukou Kremlu.

Hezky se předvádíte. Rv

4 2
možnosti
Foto

Vy se taky nezapřete. Ale dobře vědět.

8 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik