Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Výborně, paní Kryštofíková, tak podle Vás přijel Putin udělit Ukrajině lekci z demokracie. Putin, který opozicí zavírá do gulagů, který nezávislá média nutí, aby sama sebe označovala za agenty cizích mocností, který jakékoliv projevy nesouhlasu otevřeně potlačuje policií, a Vy tomu tleskáte? Už jste podala přihlášku Vyvadilovi do spolku?

14 1
možnosti
Foto

Ne Putin si na Ukrajinu přišel řešit své domácí problémy a ukojit své psychopatické choutky. A paní tomu rozhodně netleská.

0 3
možnosti
Foto

J22a37n 46Š24i51k

26. 2. 2022 6:20

Zase manipulujete. Když Vám tak záleží na míru, proč tady nepíšete o mrtvých na Ukrajině. Jste jen hlásnou troubou Putinovi mírotvorné propagandy. Troubou. Pokud něco takového v této situaci dělá, je to odporné. Hnus.

20 2
možnosti
Foto

Kolik článků na toto téma jste napsal vy ?

1 3
možnosti
MS

Já myslím, že čtenář si udělá obrázek o politické straně regionů, jíž od roku 2003 předsedal Viktor Janukovič a Jelena Bondarenko byla členem. IDnes taky mohl poskytnout rozhovor s říšským ministrem propagandy, kdyby žil a vyšel by rozhovor nastejno.

Co se týče stavby Ukrajinské základny z amerických peněz v roce 2019, tak pět let předtím v roce 2014 Rusko vyjednávalo o stavbách ruských základen ve Venezuele, Nikaragui, Kubě, Vietnamu,Seychellách. V roce 2019( v roce rozhovoru) Venezuela začala se stavbou v rámci akce Guayanský štít a od anexe Krymu další jednání v dalších státech probíhají. Tolik k plnění ústní dohody mezi Gorbačovem a Bushem.

0 0
možnosti
AT

Když si vzpomenu, co dokážou vypustit z huby někteří naši politici, nechává mě evidentní blábol nějaké té ukrajinské úplně klidným.

0 0
možnosti
Foto

Jen kopírujete proruskou agitaci a lži exposlankyně proruské Strany regionů svrženého prezidenta Janukoviče. Tyhle žvásty běží na netu už osm let. Nebudu raději psát co si o takových jako Vy myslím, bylo by to opravdu dost hnusný....Rv

14 2
možnosti
Foto

Konspirační teorie jsou jako lízátko a vosa

9 0
možnosti
JZ

Žvásty proruské kolaborantky nikdo rozumný nebere vážně.

13 7
možnosti
MS

Té vaší "poslankyni" na výplatní listině FSB vedli ruku propagandisté z Kremlu. Ano, tady má podle vás a té paní "poslankyně" Putin důkaz, že útočí na narkomany a nacisty. Tyhle bláboly patří někam na - teď zakázané - štvavé weby aeronet či sputnik. Nikdo nechtěl na Krymu základnu USA, to je konstrukt ruských tajných služeb. Ukrajina jako Gruzie, Bělorusko, Arménie, Kazachstán prostě nesmí jít za svobodou, jsou součástí znovu expandující ruské říše zla a nárazníkovým pásmem tohoto ostudného a zaostalého asiatského krutého režimu s neúctou k životu. Copak jste neslyšela Putina, že Ukrajina neexistuje a že on obnovuje SSSR a jeho "slávu"? Tak už tyhle bláboly tady na idnes prosím nepište. Třeba poradíte svým klientům investovat do rublu, teď za 1 euro jich koupíte 100 a bude ještě levnější.

14 0
možnosti
JL

Ano, a Putin tam teď zavede hezký režim, takový osvícený. Óm šanti.

0 0
možnosti
JF

Možná jste si nevšiml tichého pšouku Pandorapapers 3 dny před našimi po dlouhé době opět nejdemokratičtějšími volbami s nejvíce demokratickými stranami které mají i 4 poslance v parlamentu a ty nedemokratické co mají 9 jsou mimo a do toho ten hrozný nedemokrat Babiš a Okamura, co nemá ani zástupce ve vedení parlamentu. To je demokracie!!!

3 0
možnosti
JK

Co to sem dáváte za hnusy!? Co vás vede k tomu, abyste tady citovala žvásty nějaké Bondarenko a přidávala k nim svoje? Mohu vám napsat už jen jediné - hluboce vámi pohrdám.

12 3
možnosti
Foto

Tak to spíše pohrdáte ukrajinskou političkou. Jestli lže, posudte sám.

3 5
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik