Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J95a49n 36M13a44r38e27k

25. 2. 2022 23:48

".....uděluje výhody příslušníkům prohitlerovské Banderovy skupiny." Ach, paní blogařko, víte, že nejmladšímu Banderovcovi by bylo dnes 102 let? Jak se za našich dětských let říkalo: "zaspal jsi století Cézare"

Ale k tomu Banderovi: Ukrajina trpěla pod Sovětským svazem, Stalin je nechal vyhladovět, následkem čehož jich kolem 6 milionů zemřelo hlady. Ukrajinci vítali i wehrmacht a já se jim nedivím, když uvážím jejich situaci. Tehdy NKVD zabavovala potraviny, dobytek a vše, co bylo k jídlu. Byla i situace, kdy Ukrajinci z jedné vesnice se uklryli v lese i s dobytkem. NKVD les obklíčilo a zapálilo, všichni tam uhořeli. Vážená paní, nic nepamatujete a historii si vykládáte Á-la Putin. Každý dnes ví,co byla banda Banderovců. Ale tehdy to byla jedna z nadějí Ukrajinců. Ruská NKVD potom Banderu zlikvidovala v Německu.

12 0
možnosti
Foto

Odkazuji na článek političky včetně data událostí. Zvěrstva obou stran jsou v každé válce. Smyslem cenzury je zachování jen jedné pravdy a jednoho úhlu pohledu, neboli propagandy. Vaše vědomosti nezpochybňuji.

1 7
možnosti
JF

To je nakonec přeci vrchol liberální demokracie být loutkou kohokoliv a zejména pak samozřejmě nejlépe jako záruka správnosti USA - pak ještě vzájemně rozeštvat s tím kdo ještě není a pak z jedné vody osvobozovat ...

0 0
možnosti
TP

A máte povědomí, který je teď rok? Putina neobhajuji, ale..... Takže vlastně má právo zabíjet a ničit, co?

3 0
možnosti
Foto

CHápete protiválečný článek tak, že má kdokoliv právo zabíjet?

1 1
možnosti
Foto

Od událostí na Krymu je už 8 let, těžko se divit, že se tenkrát v referendu vyjádřilo více lidí k připojení k Rusku, když tam žila ruská většina a ukrajinská vláda tenkrát neschválila ruštinu jako druhý jazyk.

1 2
možnosti
JP

Asi tlumočíte text přímo od Putina - co píšete, je přesně v duchu putinovské propagandy. Oni tedy neokupují, nevraždí, jen osvobozují od "špatné" vlády a nastolí tam vládu lepší. A žvaní o míru.To známe i z naší historie. Ono se vždy pár kolaborantů - jako jste Vy - najde. Jen připomínám, že v Ukrajině probíhají pravidelně demokratické volby, od okupace Krymu tam už mají - na rozdíl od Ruska - jiného prezidenta. Žádné americké základny tam nejsou, stejně tak nejsou u nás , na Slovensku, v Polsku...Možná tu díky ruské agresi pro naši bezpečnost nyní budou muset být, ale nezaměňujte příčiny a následky.

9 0
možnosti
Foto

Přečtěte si poslední tři odstavce. Jsou v rozporu s tím za co autorku kritizujete. Buď neumíte číst, nebo jste článek nedočetl do konce.

3 2
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik