Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Nechapu jak vysokou má Váš článek karmu což s neshoduje s názory níže uvedených diskutujících kteří Vás mají za kolaborantku, hlásnou troubu Putina a nejraději by na Vás vařili vodu. Poslechla jsem si v českém překladu jak vpád ve svém projevu z 21.2. obhajuje. Některé věci tam byly podobné jak píšete. Ale stejně ať v něm uvedl spoustu argumentů neměl právo Ukrajinu napadnout a bylo to to nejhorší řešení co mohl udělat. A v tom se určitě shodujeme.

7 0
možnosti
Foto

Odsuzuji kazdou valku a kazdeho,kdo je ochoten zabijet. Tedy i Putina.

2 0
možnosti
Foto

VALKA JE HRA MOCNOSTI O SVERU VLIVU. JE VZDY SPATNA. PUTIN JE AGRESOR,VALKU ODSUZUJI,PUTINA TAKY. DAVAM VINU USA,NATO A EU,ZE NEBYLA SNAHA NEJHORSIMU RESENI ZABRANIT. MIROVE SOUZITI MEZI UKRAJINCI A RUSY VYLOUCENO,TEDY POTENCIAL PRO DALSI ZABIJENI. LIDI BY MELI ZACIT PREMYSLET O VSECH PRICINACH A PRESTAT VOLAT PO VALCE. HROZI JADERNA. TO JE VSE.

2 1
možnosti
PK

A s tím s vámi souhlasím. Teda ne úplně, ale v drtivé většině. Nedávám totiž vinu USA, NATO ani EU. Dávám vinu Ruské rozpínavosti, nabubřelosti, lži a porušování základních lidských práv.

A vy jste tohle vše ve svém blogu zlehčovala Putinskou propagandou. Tím, co řekla jedna poslankyně.

A proto jsem se na vás vrhnul. Tohle prostě ne. Putin je válečný zločinec a argumenty které jste zde popsala ho neopravňují ke vstupu na cizí území. Navíc za halasného řinčení zbraní.

7 0
možnosti
Foto

K té údajné americké základně na Krymu:

Jednalo se o budovu bývalé školy, navíc ne přímo u moře. Před rekonstrukcí tohoto objektu, už americká vláda zaplatila za rekonstrukci školy v Sevastopolu a školy v Simferopolu. Na obou budovách, byly namontovány pamětní desky uvádějící, že rekonstrukce byla sponzorována vládou USA. Podobná pamětní deska měla být umístěna na další škole v Sevastopolu. Takové projekty renovace je běžná praxe v americké armádě, která má podobné charitativní projekty v Albánii, Arménii, Bosně a Hercegovině, v Bulharsku (několik mateřských škol renovovaných v roce 2011), Gruzii, Lotyšsku, Makedonii, Černé Hoře, Rumunsku a Srbsku....

A Vy zde šíříte jen ruské lži a pro mě jste ... no nazvěme to nečeška.

6 0
možnosti
Foto

Jednalo se o ukončení pronájmu námořní základny v Sevastopulu. Ten měl Rusům vypršet, o základnu měli zájem jiní. Janukovič Rusům sice smlouvu prodloužil, ale opozice se tehdy velice bouřila, takže by ji po vyhnání Janukoviče Rusům zrušila.

0 0
možnosti

Vám už definitivně hráblo. Vytáhnout výroky nějaké zprofanované exposlankyně (za stranu zrádce Janukoviče) a na tom postavit kritiku USA, to už je skutečně síla. Šíříte dezinformace. Rv

6 0
možnosti
Foto

Perex stačil. Je dobré, že ho redakce vyžaduje. Hnus!!

4 0
možnosti
MV

odporne! myslim tim Vas text

12 0
možnosti
Foto

"Dle ukrajinské političky byly ještě v roce 2019 tamní politici loutkami v rukou USA"

Teď budou loutkami v rukou Putina.

Spokojena?

11 0
možnosti
Foto

Obojí je přece špatné. Nebo jak by to, podle vás, mělo být ?

2 0
možnosti
JK

Nepřekvapila jste. Je jasné, kam patříte. A voda se vaří...

8 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 1
možnosti
PK

Takže to je důvod, masakrovat nevinné, civilní oběti?

Bravo, tleskám vám k tomu, jak jste se odkopala.

11 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
17 3
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik