Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Smutné, že litanie nad diskriminací neočkovaných má nejvyšší karmu. Ještě že před sto lety nebyl internet a lidská práva, protože kromě covidu bychom dnes bojovali s TBC, neštovicemi apod. ;-)

Můžeme si vybrat, jestli kvůli vytížení nemocnic zavřeme ekonomiku nebo donutíme lidi k očkování. Vláda preferuje to druhé.

7 5
možnosti
DR

A nechce ten štát iba to aby ste mu teraz neumrela a aby ste platila ešte zo 20-30 rokov dane a odvody do Socialnej poisťovne . Určite v 60 , vás nechá pokojne m, tíško niekde v kúte doma zomrieť na covid! Verte tomu nebude vám brániť , žiadne nezmyselné papiere nebudete potrebovať !

Najprv tvoriť a potom troviť , resp. umrieť !

0 0
možnosti
VZ

Co dodat? Klasický příklad skoro na úrovni absolventa vysoké školy života. Něco si vygooglí, podstata problému a souvislosti jim unikají, protože na to nemají odpovídající znalosti, ale na vynášení soudů a psaní pamfletů to bohatě postačí.

4 4
možnosti
AP

Které souvislosti myslíte? Ty o 30% očkovaných na JIP? Nebo 40% očkovaných v nemocnici? Nebo ty o plnících se nemocnicích dětmi, které tam dohnalo dodržování "opatření"?

0 1
možnosti
KL

Dobrý den, proč lžete a plevelíte veřejný prostor nesmysly? Jeden příklad za všechny: poscovidový syndrom u dětí. Zkuste zagůglit i přes svou suverenitu!

2 3
možnosti
Foto

Nejsem si jisty, ze i pres prisne informacni embargo najdete podstatny rozdil oproti napriklad problemum s myokardem po ockovani

1 0
možnosti
HP

H25o29r97s87k14ý 56P97e49t97r

21. 10. 2021 22:31

Smutný příběh. Ten váš. Demagogická snůška polopravd a lží. Styďte se, madam.

5 4
možnosti
AP

Můžete být konkrétní, abych se poučil?

0 0
možnosti
IP

někdo věří kdečemu z internetu, i na celosvětové spiknutí a čipování, někdo věří matematice a statistikám, bohužel Vaše svoboda se neočkovat, omezuje moji dostupnost lékařské péče, až ji budu potřebovat, protože Vás bude ošetřovat 4x víc zdravotních sester, přeji zdraví.......sobě

6 5
možnosti
JN

což nemusí být tak, jak píšete. mnoho těch takzvaných odmítačů má pádne důvody- například vysokou hladinu protilátek, případně zdravotní kontraidikace. Navíc mohou mít vlastní účinná léčiva a někteří lidé zásadně chodí do nemocnice zásadně jen kvůli vážně úrazu, a nikoliv kvůli respiračním potížím. Koncem roku 2019 jsem se v souvislosti s jakousi virózou dusil několik týdnů - vleže jsem vůbec nemohl být to bych se udusil, ale kromě neschopenky jsem to s lékařem dále neřešil. lekaru jsem si uzil dost v detstvi, takze v dospelosti k nim nechodim a je mi lepe:-)

3 5
možnosti
PC

Nucení k "očkování" proti covid19 (navíc experimentální, bez znalostí dlouhodobých vedlejších účinků!) je nejen jasným porušováním Listiny základních práv a svobod člověka, ale zároveň také porušovaním Norimberského kodexu, který byl sepsán a uveden v platnost krátce po 2. sv. válce v souvislosti se zločiny proti lidskosti, kterých se na lidech (včetně dětí!) dopouštěli nacisté typu Mengele. Tehdy také jejich experimenty nazývali celospolečenským dobrem!

Vím, že ti, kteří nám toto "očkování" nutí, je sami nepodstupují - ani jejich rodiny!

Mám o tom hodně nastudováno, přesto mi však stačí haldy lží, vytáček a nelogičností, které se tu celou dobu odehrávají jako ve špatné tragikomedii. Nikomu z těch, kteří jsou nejvíce vidět a slyšet, už dlouhodobě nevěřím ani slovo.

P.S. Pokud cítí někdo potřebu mě za můj příspěvek kritizovat nebo hloupě nálepkovat, bude lepší, když si místo toho raději oba výše zmíněné dokumenty pořádně nastuduje, cjce-li předejít svému ztrapnění.

Vám karmaR^

6 4
možnosti
Foto

Pfizer ma plne schváleni FDA. Neni experimentamni.

3 1
možnosti
Foto

Samozřejmě. Řeknu to tvrději. V celé kampani Covid-19 jde o zdraví jen v tom smyslu, že je cílem jeho co největší devastace, dlouhodobé poškození s projevem i po několika letech či doživotně likvidací imunity, popřípadě usmrcení. Organizátoři této genocidy jsou zločinci a vrazi, jejich pohůnci jsou spolupachatelé. Což je jeden z možných a pravděpodobných pohledů na současnou situaci. Ale ani komunisté zde nevydrželi na věčné časy.R^

1 5
možnosti
KS

Dejte si mokrý hadr na hlavu, vy genocido...

3 3
možnosti
MS

potvrzení bezinfekčosti chtějí i v rakouských nebo německých hospodách a funguje to.

4 2
možnosti
RK

R54a70d25e34k 47K69o39h79u96t

21. 10. 2021 20:03

On zmiňovaný Izrael, i když byl oslavovaný jako premiant v očkování, nedosáhl proočkovanosti která se uvádí jako nějaká hranice pro kolektivní imunitu. K dnešku tam má plné očkování 62 % obyvatel. A pak je tu také to, že i vakcína na chřipku nemá nějakou dlouhodobou účinnost. Bohužel. Takže na viry podobného typu bude přeočkovávání stále potřeba.

2 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik