Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Jsem pilným čtenářem všech úředních informací v zahraničí ke covid-19 i vakcinaci. Nezaškodí připomenout, že názory vědců, výzkumníků, forenzních lékařů aj. dodnes nejsou jednotné, loni na podzim část z nich nechtěla spustit plošné očkování, chtěli pokračovat ve výzkumu vakcín, ale politické rozhodnutí spustilo urychlené plošné očkování. Od loňského prosince se američtí a britští odborníci, od letoš. února pak mj. němečtí odborníci zabývají otázkou, co vše způsobuje "prudké" reakce organismu na vakcíny (různé látky ve vakcínách aj.), lze to ověřit v oficiál. zprávách mj. němec. Institutu P. Ehrlicha (PEI.de, Sicherheitsbericht). Politici pochybnosti části odborníků vyřešili utlumením objektiv. informování občanů vč. veřejnoprávních médií a mj. i tím, že neposkytují přesné informace ze statistik, např. je obtížné ověřit, kolik dávek k určitému datu se aplikovalo versus vedl. účinky ke shodnému datu, zvláště pak u dětí a mladistvých. A co z čeho se počítá? CDC.gov: adverse events: z celk. počtu hlášených nežádoucích účinků bylo 9,1 % hospitalizací, 2,8 % trvalého postižení a mj. 2,1 % úmrtí. Ta úmrtí měla někdy více příčin, např. ve 21 úmrtích prezentovaných v USA u mladistvých byli i ti se závaž. chronic. nemocemi, ovšem zemřeli krátce po očkování, opakuje se jev známý u křehkých seniorů - organismus někdy nevydrží "prudkou reakci" (viz SÚKL). Rakous. úřady: od 30.8. do 27.9. bylo v nemocnicích 31 % infikovaných očkovaných a 17 % na JIP (plně očkovaných s covid-19) - úřad AGES nebo média. O otevřených otázkách, rozdílných pohledech odborníků by se mělo veřejně diskutovat, nikoli se tvářit, že je vše OK.

1 1
možnosti
OU
Foto

J88a70n 37Š77i56k

5. 10. 2021 6:09

Děti nákazu na dospělé nepřenáší? Aha, takže virus se rozhoduje na koho přeskočí podle věku. No, ale tak když na to existuje studie, jak píšete, podle profese, kterou máte v ní určitě nemáte problém se orientovat. Děti z mého okolí tedy neřeší Covid, očkování ani roušky. Zato dospělí pořád dokola a dokola, ostatně Váš článek je důkazem proč. On totiž přes závoj boje o ego, žádné argumenty vidět nejsou. Naštěstí děti mají úplně jiné starosti. Hezký den

1 0
možnosti
VB

K dětem bylo v různých zemích hodně studií, např. norské úřady uvádějí (viz můj poslední článek na blogu), že neexistuje důkaz, že by šíření infekce ve školkách, ev. na ZŠ zvyšovalo riziko pro všeobec. veřejnost. Děti mívají menší vir. nálož, Skandinávie je nechává bez příznaků ve školsk. zařízeních, podobně např. Švýcarsko. V drtivé většině covid-19 děti neohrožuje, a pokud jsou děti vedeny k opatrnosti a ohleduplnosti a stejně tak mají informace dospělí, pak lze ev. přenos nákazy minimalizovat. I němečtí odborníci (RKI.de) uvádějí, že podle jejich výzkumu se dítě nakazí spíše od dospělého než opačně.

0 1
možnosti
PK

No když se "do sebe pustí" dvě ženy pisatelky, je vhodné držeti se stranou a tak činím. Jen zcela obecnou poznámku, to mazání, pokud nejde o urážku, zesměšnování mi vadí a též pokud je diskuse zavřena.

Jinak mír s vámi oběma, hledání pravdy je složité..:-)

7 0
možnosti
ND

Pane Korecký tady vůbec nejde o válku mezi dvěma ženami, článek paní Krištofíkové vypovídá o celém problémů nejen s očkováním, ale i s chováním paní Radky vůči ostatním blogerům a systému zde.

Této paní je zde dovoleno úplně všechno za co by jiný bloger byl administrací odložen do nenávratna. Její specializací je napadání blogerů, které si vybere. Není to jen kvůli s ní nesouhlasných názorů, které tito blogeři i diskutující mají. Klíč pro její výběr neznám.

Svoji účast v diskusích jsem opustila i když nezrušila. U tohoto článku dělám výjimku, protože paní autorka se mě zastala a já ji za to děkuji a jsem jí vděčná.

Velký problém vidím v tom, že dehonestující články jiných osob, ač se někdy skrývají za diskusi o problému jsou zde vůbec povoleny, protože napadený se nemůže bránit když je jeho obrana pod články autorem mazána a to mazána jeho reakce na jiného diskutujícího.

V tomhle je prostě napadený zde diskriminován, neboť třeba když zde vystupuje jako diskutující nemá šanci nic vysvětlit, nijak se bránit.

V tomhle duchu jsem napsala administraci.

Nebudu zde diskutuvat kvůli paní Radce, ale kvůli administraci, která nenávistné a dehonestující blogy povoluje, a také kvůli nerovnému postoji vůči zúčastněným.

Vím, že moje účast zde není nijak důležitá, přišla, odešla.

A to je všechno co jsem k tomuto zde chtěla říct.

7 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik