Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Správně. Ti očkovaní šíří infekci mezi nás, neočkované. Hanba jim! Kdežto my, neočkovaní, se musíme třást hrůzou před tím, že skončíme na jipce a ventilaci, tak ti očkovaní se mají! Kolikrát se nakazí, a ani nepoznají, že jsou vlastně smrtelně nemocní! Já bych je všechny zavřel do sběrného tábora, ať se tam infikují jeden druhého, když jim to nevadí, ale my, neočkovaní budeme mít od jejich povyšování klid a můžeme se odevzdat do rukou Osudu, padni, komu padni.

Vláda by měla každému nakaženému neočkovanému poděkovat za příkladné hrdinství a odměnit jej plaketkou "Národní neočkovaný hrdina".

Jedině tak nad proradným virem zvítězíme! ;-DRv

3 0
možnosti
Foto

Naprosto spravne vnimate,ze kdyby se zachazelo s ockovanymi tak jako s neockovanymi,bylo by to smesne. Pak by bylo zodpovedne se proti nesmyslnemu rozdelovani spolecnosti postavit a branit ockovane. Nelze si vybirat nejake ockovane nebo nejake neockovane. Jsme na jedne lodi vsichni.

0 0
možnosti
Foto

V plno věcech souhlasím bez výhrad, blog se mi líbil, a tak dávám karmuR^.

Respektuji právo kohokoliv rozhodnout se na základě jeho uvážení pro očkování nebo proti němu, problém zato vidím k nerespektování jiného názoru (a to na obou stranách). Pak stačí blábol Vojtěcha o "epidemii neočkovaných", a jednodušší část národa má o viníku jasno. Nebo když premiér Babiš tvrdí, že za vše může opozice, která házela vládě klacky pod nohy...

Na druhé straně ale považuji také za špatné odmítání nasadit si roušku v MHD či v obchodech. I když nejsem přesvědčen o účinnosti tohoto opatření (zejména když vidím člověka v montérkách, který z kapsy vytahuje letitou a špinavou roušku), přeci jen chápu strach ostatních a jejím nasazením tak vyjadřuji respekt k druhým.

Vláda "se mýlí" ale v podstatě od začátku koronakrize, počínaje názorem ministra zdravotnictví z února 2020, že covid je mediální humbuk a chřipka je větší problém, přes lži o dostatku roušek, prohlášení premiéra, že žádná druhá vlna nepřijde, nařízeních nosit roušku i na liduprázdné ulici nebo tvrzení, že očkovaní jsou bezinfekční. Právě časté "omyly" vlády mají za následek její nedůvěryhodnost. Proto si někteří říkají "Když nám lhali tolikrát, jak jim mám věřit, že právě teď mluví pravdu ?"

Podle mého by tak neměli být obviňováni dosud neočkovaní, ale vláda, která naprosto pozbyla důvěry občanů (v dubnu 2020 měla podporu cca 80 % národa, o rok později jen 20%), a to nejen kvůli chaosu při zvládání koronakrize, ale především při komunikaci s vlastními občany....

3 0
možnosti
VV

Jsem zvedavej, co ten vas triumvirat bude psat pristi tyden.

1 0
možnosti
Foto

Nejlepsi by bylo, kdyby situace byla takova,ze bychom nemeli potrebu o tom psat. Ja mam 180 dnu klid, netyka se mne to zatim,ale musim rici,ze si pripadam jak v nejakem science fiction...

1 1
možnosti
Foto

J23a74n 47Š41i54k

17. 11. 2021 12:00

Souhlasím. Očkování mají být zodpovědní. Kdybychom si všichni myli ruce, dodržovali roušky a odstupy a hlavně se zdrželi doma při teplotě či kašli, šlo by vše zvládnout i bez očkování. Ostatně na to samé poukázal premiér Izraele: naočkování se okamžitě vrhli do nočních klubů a hospod, přestali řešit další opatření a tím dali viru prostor, protože žádné očkování není stoprocentní. To ostatní ovšem v článku hrotíte. Jinak si zjistěte něco o paní Pekové. Média ji neskandalizují. Aktuálně ji stíhá Policie ČR za podvod v kauze se známým lobistou Janouškem. To bylo ještě předtím než začala vypouštět chiméry o vymizení Covidu. Ona se, např. na rozdíl od profesora Flégra, za své omyly neomluvila. Tak snad až z vězení, pokud jí bude prokázána vina. Jestli je poškozeným zdravotní pojišťovna, pobude si tam dost dlouho. Mimochodem jde o miliony. Hezký den

0 0
možnosti
Foto

Bez očkování či jiné podpůrné léčby by to nešlo. Ono totiž se musí chodit i do práce, kde se infekce šířila nejvíc.

Pokud se někde nekontrolovalo, že účinek vakcíny se projeví až asi po 14 dnech, tak to nelze svalovat na neznalé občany. Ale na pořadatele hromadných akcí.

0 0
možnosti
AM

Opravdu si myslíte, že těch 7 bodů vysvětluje vznik komunismu nebo fašismu???

Asi ne, tak naivní snad nemůžete být.

Ale prostě se to hodí do krámu, aby bylo jasno, že my očkovaní jsme hnusní náckové...

2 0
možnosti
Foto

Ne. Jen by si meli VSICHNI uvedomit a byt na pozoru

2 0
možnosti
JP

J81a10n 69P42a37v14l37í44k

17. 11. 2021 11:26

Neočkovaní, jste otravní.

3 3
možnosti
Foto

To tal byva,ze lidi otravuji,kdyz se deje neco spatne. Tedy nekteri.

2 1
možnosti
PV

Vice co by bylo nejlespi, kdyby se zodpovedne chovali vsichni. Ale jak je na poslednich 2 letech videt, zodpovedne se nechce chovat skoro nikdo, protoze vsichni maji plna usta svobody - sve svobody.

6 0
možnosti
Foto

Chybou je,ze nam je jedno nesmyslne omezovani prav druhym. A zacneme kricet az kdyz dojde na nas.

3 0
možnosti
LH

Pí. Pekova je kriminalizovna? Nebo spolupracovala s Janouskem na podivné laboratoří? A takhle bych mohl pokračovat, ale proč? Vy mate svoje vidění a já mu nevěřím...

4 2
možnosti
Foto

To jste si precetl v mediich. Kdo se zabyval kauzou podrobneji,ma jiny nazor nez ten,co pisi. Ostatne uvidime.

2 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik