Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ono to taky chce říci celou pravdu.

A sice, že ten regeneron není vhodný pro každého musí se podat před rozvinutím závažných případů, že je ho omezené množství protože se ho nestíhá dost vyrobit a samozřejmě i to, že jedna dávka stojí řádově kolem 60 000.

Očkování je mnohem spolehlivější, je minimalně stejně bezpečné, je více otestováno a za cenu jednoho regeneronu ochráníte přes 50 lidí.

PS. fascinuje mně jak odpůrci očkování, kterým vadí, že vakcíny "nejsou dostatečně otestovány" se upínají k léku, který se začal testovat mnohem později, který není ověřen praxí a má rozporuplnné výsledky a účinost a je 50x dražší-to prostě hlava nebere:-/

1 0
možnosti
Foto

Pokud by bylo očkování dobrovolné a stále se nestrašilo s postihy neočkovaných, pak by žádné nevraživosti nebyly. Každý by se nechal léčit, nebo očkovat dle svých preferencí.

0 0
možnosti
Foto

Když nebudeme dělat vlny, na zdánlivě klidné hladině si nás nikdo nevšimne a utopíme se v davu v tichém souhlasu mlčky s iracionálními nařízeními. Děkuji za shrnutíR^

1 0
možnosti
Foto

Diky:-) Ty vlny by to chtelo vetsi.

1 0
možnosti
Foto

Politici při řešení jakýchkoliv problémů se řídí jinými incentivy, než účastníci na volném trhu.

Politik potřebuje vykazovat, že bojuje a urputně, aby to lidé intenzivně vnímali. Nepotřebuje výsledky, protože neúspěch boje se dá vždy krásně svést na ty co jsou neposlušní a na základě toho pak mohou zvýšit legislativní útlak.

4 1
možnosti
VV

Velky souhlas.

Kazdy politik musi obcas prohlasit nejaky vysloveny nsemysl, aby se o nem zacalo psat a verejnost ho vzala na vedomi.

0 0
možnosti
Foto

P44e66t20r 72B13u91r82i94a21n

29. 10. 2021 12:03

Pokud by mohl praktik jen tak předepisovat léky na srážlivost krve, nebo na deprese, nebo třeba rovnou sádrovat zlomeniny, mohli bychom s klidným srdcem zrušit specializace v lékařství. A za další.. napsat, proč Vojtěch nezajistí ve školách výplach úst dezinfekci je snad už ta hranou. Vím, jak jste to myslela a vámi udávaný odkaz jsem četl, takže chápu, ale napsala jste to úplně špatně.

2 0
možnosti
Foto

Citace Thon. V pripade covidu a potreby rychle reakce u nemocneho pacienta by snad MZ mohlo praktikum dat informace a navod,jak a kdy postupovat a udelat vyjimku. S covidem se nikdo na kardio nebo k hematologovi nepotahne a na tyto potize SE UMIRALO.

Co se tyka doporuceni MZ k tomu,aby si ve skolach deti vykloktali nebo jim to alespon ucitele poradili je spatne? Staty v Asii maji podobna doporuceni. V pripade epudemii je kazda rada draha. Souhlasite s tim,ze veskera energie byla venovana pouze do straseni a propagace vakcin?

1 0
možnosti
Foto

Inu, lajtská poradkyně už minule doporučovala kloktat jódem. Zkuste místo toho raději kyanid draselný, ten funguje na 100% proti všem nemocem.

Acylpyrin sice funguje, ale dost lidí je na něj alergických a nesmí se užívat v kombinaci s některými léky. Proti trombóze existuje řada účinnějších preparátů, ale zase, jejich užívání bývá možné jen pod lékařským dohledem. ATD.

Vystavujete se tu nebezpečí, že někdo nějakou Vaši radu použije, způsobí si tak nějakou zdravotní potíž a pak Vás požene k soudu.

Rv

3 0
možnosti
Foto

????? Jako ze se uklokta do bezvedomi nebo spolkne zvykacku? Ostatni je v rukou lekaru a zpivajiciho ministra. :-)

1 1
možnosti
PR

P12a12v58e56l 43R53y75š90k56a

29. 10. 2021 10:19

Vidím že nás brzy budou léčit daňový poradci! Nezapomeňte mě rychle smazat.:-P

3 1
možnosti
Foto

Proc bych Vas mela mazat,pane Rysko? Copak ja nekoho chci lecit? Jen shrnuji dostupne informace/citace, nic objevneho... :-), co byste nevedel.

1 0
možnosti
Foto

Mám známého doktora, Žádný Cvach. Ortopéd, co operuje i páteře. Ten mi jednou řekl abych si nedělal iluze, že nějaký doktor bude jednat apriori pro mé blaho. Vždy to bude především pro blaho jeho. Který obvoďák obětuje dva tácy pro svého klienta, za kterého od pojišťovny dostane 80 Kč měsíčně?

3 1
možnosti
MM

Neporušuje ten váš známý doktor Hippokratovu přísahu?

Já bych se tedy nerad dostal pod ruku takového doktora, mohl by přeci dělat třeba taxikáře nebo instalatéra.

3 1
možnosti
Foto

Upozornuji,ze prispevky pani Kielbergerove budou smazany. Navrhuji dohodu,ze si navzajem pod blogy nechodime. Pani RK jakekoliv,i slusne prispevky,ktere se ji nelibi (od vice osob) pod svymi blogy maze, neni duvod,aby se zde nachazely obvykle urazlive a bezobsazne vylevy,jak je z diskuzi zname. Pani RK prosim,at sem nepise. Jinych autoru se netyka.

3 4
možnosti
Foto

Ano, to je ukázka demokratického přístupu. Vivat!

Ani se neptám, koho jste ráčila volit. ;-DRv

2 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JD

J36a41n 23D36o78u46š50e35k

29. 10. 2021 8:37

Já vám nevím. O prevenci budeme těžko mluvit, když 90% lidí které potkávám zcela bezostyšně vrazí respirátor do kapsy, upatlaný tak že to vidím i z dálky. Těm asi těžko budete vysvětlovat prevenci. Léčba kterou navrhujete je velmi drahá a aplikovatelná jen u některých pacientů.

1 1
možnosti
Foto

Je otazkou,zda ty spinave rousky nejsou spise kontraproduktivni. Lecbu ja jiste zadnou nenavrhuji:-), jen se zda,ze se u ohrozenejsich a rizikovejsich pacientu zbytecne vcas neaplikovalo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik