Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano,to CVS pise. Je otazkou,cemu verit,pokud zaroven CVS mezminuje jine nezadouci ucinky. Clanek je zamysleni nad celkovym denim k ockovani deti a zajmy farmafirem. Uprimne mne to trochu desi. Ani vedeni CVS nepopira,ze pro deti (ktere dnes maji vetsinou protilatky)je ockovani zbytecne a vedlejsi ucinky jsou a z dlouhodobeho hlediska patrne budou. Nezasekavala bych se tedy na jedne veci.

1 1
možnosti
Foto

Myslím, že spoléháte na to, že si ty stránky vakcinologické společnosti nikdo nerozklikne. Pak by se dozvěděl, že ony raritní myokarditidy měly lehký průběh a žádné děcko na ně neskonalo. I podle této zprávy převažuje u všech věkových skupin přínos nad rizikem. Šíříte paniku, madame.

2 1
možnosti

Jsme snad jediným státem, který zákonem neupravuje činnost, ustavení a další podmínky (s vyloučením střetu zájmů) komise pro očkování, veřejnost u nás ani nezná všechny členy České vakcionologické společnosti: kdo tam je, protože nestačí být vakcinolog, musí jít o spolupráci s toxikology, s intenzivní medicínou aj. A další pozn.: pokud v SRN, Rakousku, Švýcarsku, Nizozemí testují protilátky po onemocnění covid-19 a stačí jim používat standardní mezní hodnotu, kdy nezáleží na tom, kolik protilátek momentálně člověk má (jejich úroveň se může měnit, ale u většiny lidí funguje buněčná imunita bez ohledu na množství detekovatel. protilátek), pak se ptám, proč ČR bude vymýšlet nějaké množství protilátek, které by byly uznány. To je zcela mimo vědu. V zahraničí stačí, když test uvede "pozitivní výsledek" - tj. dosažení mezní hodnoty zabudované do testu. Pokud MZ ČR chce testovat protilátky bez akceptování mezinárodně prováděných studií, pak jde jen o další podvod. SRN, Švýcarsko, Nizozemí aj. potvrzují, že děti nemají s covid-19 problém, v Berlíně žáky s kontaktem s nakaženým posílají do karantény už jen na 5 dní, protože bez příznaků většinou nejsou infekční, z 95 % bezpříznakové děti po kontaktu s nemocným zůstanou zdravé.

2 2
možnosti
Foto

Klasická snůška demagogická manipulace.

Kde řekl Prymula, že se má někdo OBĚTOVAT...

NE vakcína pro děti nad 12 let nebezpečná není-naprostá většina autorit se shodne že i v kategorii 12-18 převažuje přínos vakcín nad riziky

...A takto je to u každého bodu

Vy si vymyslíte nějaký závěr, který Prymula ani nikdo jiný neřekl, a dokazujete to něčím jiným než skutečně bylo řečeno, používáte k tomu vytržené věci z kontextu a názory jednoho lékaře (ještě k tomu zkreslené) řadíte nad doporučení SUKL, EMA, WHO, CDC...

1 4
možnosti
Foto

Jak moc jste demaggická pak dokazuje vámi odkazovaný článek

https://www.vakcinace.eu/data/files/downloads/cvs_et_al_doporuceni_k_ockovani_ddti_proti_nemoci_covid_19_16072021.pdf

Kde se sice opravdu mluví o záchraně 1-2 životů a o 16 případech myokarditidy jak uvádíte vy.

Ale zároveň se tam hovoří i o tom, že ve většině případů myokarditidy byl průběh mírný a nikdo nezemřel a taky se tam píše, že očkování všech dětí 12-17 by znamenalo snížení počtu hospitalizovaných na JIP o 25 případů a celkem o 90 hospitalizací méně.

Tedy kontext je naprosto odlišný než tvrdíte vy kdy píšete jak jsou myokarditidy etremně nebezpečné (což dokládáte článkem z roku 2017 ozcela jinémtypu myokarditit) a zcela pomíjíte, že myokarditidy po vakcínách mají většinou mírný průběh a neumírá se na ně. A jednoznačně je toho článku co překrucujete je evidentní, že očkovat děti je bezpečnější než je nechat onemocnět. Tedy ne jak vy tvrdíte-vakcina je nebezpečná přesto budeme očkovat.

2 2
možnosti
Foto

Oč větší zoufalec..o to větší písmena.

Ale jde to ještě víc..:)) Obecně platí...pokud pisateli pro své poselství nestačí jeden font a jedna velikost písma:))...na konci textu vypadá jako prodejce ve slevách odchovaný jarmarkem. Mimochodem takhle nějak vizuálně vypadají plakáty a sdělování pravd z dílny komunistů:)

3 2
možnosti

Názor daňové poradkyně na očkovaní je důležitý, ještě by mě zajímal názor kominíků a instalatérů.

10 0
možnosti
Foto

Nezapomenout hlavně na ty, co provádějí betonovou injektáž...ti jsou tomu nejblíž;))

2 1
možnosti
Foto

I40v46o 73C81i63l11i32c73h

5. 9. 2021 19:57

Ti Vám zase dají ;-) Samozřejmě karma R^

2 3
možnosti
Foto

Tak něpřekvapuje, že karmujete článek, který je zcela vylhaný což ostatně dokazují přímo odkazy v daném článku (viz výše)

1 2
možnosti
Foto

Vy jste na tu myokarditidu nějak zvlášť zafixovanaá. To byste se měla nechat preventivně očkovat proti chřipce, protože právě její přecházeníé často myokarditidou končí.....

6 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik