Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

představy o čemkoliv se z našich hlav vytratej jako víly a princové z pohádek. Stává se to v době dospělosti. Pak si člověk najde radosti jinde, než v pouhých představách. Ale opustit je napořád - ty představy - to je podle mého konec žití a začátek pouhého přežívání. Takže Vám přeju abyste si představovala dal. A a když to náhodou nevyjde, hledejte dal. Stezovani si vede pouze k onomu přežívání.

1 0
možnosti
Foto

Jenže když se dostaví nějaký životní nezdar, je potřeba najít viníka. A pořádně mu to vytmavit.

Jednou jsem večer pozoroval ježky. Dva chlapáci bojovali o jednu krásnou ježičku. Silnější to vyhrál a s dámou svého srdce odkráčel do houští.

Ten poražený se chvíli rozhlížel a pak uviděl dalšího ježka, docela malého. A na něm si tu porážku odreagoval, až bodliny lítaly.

C'est la vie

:-)

0 0
možnosti
Foto

1) Piráti jsou středně-pravicoví:-), Tožička (skorosenátor) otevřený Marxista a Bartoš chodil na demonstrace Anfify+ jejich další politika.

2)Piráti se sloučili v EU s frakcí Zelených a jsou i pro nelegální migraci (viz odkazy v článku níže), aktivní přemístění migrantů z Libye, otevření přístavů.....

3) Volila jsem naposledy právě Piráty :-), dnes vím, že to bylo naivní.

4) Viděla jsem snad desítky rozhovorů z míst v EU, z Afriky, s novináři ze Švédska, četla novinové titulky (něco v AJ), videa z no-go zon, policejní statistiky, odborníky na islám.... apt. A začala jsem se opravdu islamizace Evropy bát.

5) Kdo se nebojí, tak prostě jen nemá informace a nebo je velmi naivní. (viz slova předních islamistů i muslimů) Kéž byste měli pravdu, milí nesouhlasící diskutéři. To bych si přála ze všeho nejvíc.;-)

A jinak: nesouhlas je v pohodě.... ale ARGUMENTY na skladě nejsou? Jinak se přimlouvám ZA SLUŠNOST i u tohoto blogu (včera jsem se zastala jednoho autora, kde stejná diskutující osoba měla snad 20 bezobsažných, emotivních, hysterických a urážejících vstupů.... a dnes už je zde....Tak vás pěkně vítám a nashledanou :-))

4 0
možnosti
MV

ad 1/ tohle jste před Vaši volbou této partaje nevěděla?

1 0
možnosti
Foto

Ještě dotaz. Z čeho soudíte, že Piráti jsou levicová strana? Nebo tím chcete naznačit, že pravicové strany kašlou na práva žen a dětí? ;-(

1 1
možnosti
PK

..asi jste se zamiloval do nějaké mladé pirátky,že nevidíte co je všem v okolí jasné Dvoržaku...;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Už jednou jsem doporučil přečíst si prohlášení australského premiéra. Bylo to i v našich médiích. To je rozumný přístup k řešení daného problému a přitom vlastně není v rozporu ani s názorem některých Pirátů, a nakonec ani s názorem paní autorky.

Ale na rozdíl od autorky se v Austrálii neurčuje, zda jen matka a děti, a nebo i s otcem. To by zavánělo genderovou diskriminací. A copak je humánní rozdělit nějakou rodinu? No že se nestydíte! ;-D

Ještě by to chtělo dodat, že za migraci mohou Piráti, aby to bylo komplet. Rv

2 0
možnosti
PK

Takový vysoce inteligentní autor ještě výše položených invektiv a není schopen si vyguglovat, kdo zastřešuje a koordinuje pirátské strany v Evropě, kdo je prezidentem a atd atd,,,,,,no a od toho se odvozuje i jejich program...pane Dvo...Rv

3 0
možnosti
Foto

Šel jsem si koupit knihu v Ostravě Mariánských Horách. Místo knihy jsem našel úplně nový Kebab House.

6 0
možnosti
Foto

Ale Korán Vám tam půjčili, nebo ne? ;-D

2 4
možnosti
AN

A56l76e27š 72N44o23v76á14k

15. 6. 2020 8:45

antikarma.

Přistěhovalectví má být pod standardní kontrolou státu - vízová politika, uprchlické tábory, jazykové kurzy...

Ilegální imigrace v jakékoli formě je nepřijatelná.

8 0
možnosti
Foto

Jistě nejsem rasista, xenofob, fašista a kdoví co ještě... Jsem jen žena a především matka a bojím se o budoucnost našich dětí v Evropě.

Zdroj: https://kristofikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=753039

...jsem jen žena a především matka a bojím se o budoucnost,..:)).

...víte, tohle slovní patetikšou odpouštím vážně jen Čapkovi před pětaosmdesáti lety

...kdybyste byla skutečně tak velice svobodná a rozumná a měla tohle srovnané - tak nepoužijete promiňte takto nesmyslně až zkrátka velmi přihlouple - jsem JEN žena v textu - kde kritizujete, jak se zlý islám k ženám chová... Jen žena...ono by bylo lepší být hlavně člověk, že?

A to o o rasistech a xenofobech a fašistech nekomentuju...radši.

5 6
možnosti
EK

Je jedno, jak to napsala, důležité je nevolit Piráty.

5 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik