Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Spadla mi brada, jak krásně jste svůj příspěvek pojala. Má to logiku, má to kvalitu. Je vidět, že jste si s tím dala práci a krom toho že s vámi plně souhlasím, dávám i karmu.

Snad jediné co mě na vašem článku mrzí, že pro tradičního voliče Pirátské strany bude příliš složitý a pravděpodobně ho nedočte až do konce.

3 0
možnosti
Foto

Mýlíte se pane Petře. Jeden tradiční volič Pirátské strany to dočetl až do konce... A zase tak složité to nebylo... On ten volič Pirátů není žádný blb a najde se i mezi námi. Mezi husákovými dětmi! A nemusíme být z Pražské kavárny...

0 1
možnosti
LC

Mně se na tom nejvíce líbí, že volební bašta Pirátů je v chytré Praze.

0 0
možnosti
IS

Krajní pravicí jsou z logiky věci anarchokapitalisté. Náckové a podobná svoloč je extrémní levice.

1 0
možnosti
PK

Jen připomínám a doplním info o pirátech. Pouze o dva hlasy nebyla dne 21.10. 2019 v Evropském parlamentu schválena pro Evropu nová a již definitivně sebezničující, zelená, liberální a levicová rezoluce, která měla umožnit otevření evropských přístavů lodím neziskovek, evakuovat všechny migranty z Libye, zrušit libyjskou pobřežní stráž, vytvořit migrantům všemožné legální cesty a humanitární koridory do Evropy, zavést povinné kvóty přerozdělování migrantů do zemí EU, posílat ještě mnohem více lodí a také tedy importovat mnohem více vražd, násilí, teroru, drzosti, arogance a nevděku. Hrůzná to rezoluce.

ALE co je důležité k zapamatování, pro tuto deklaraci, která má Evropu již totálně afrikanizovat a zničit hlasovalo 288 poslanců a proti bylo jen o dva více! Naštěstí a díky Bohu, ale hlasovali pro ní tři Piráti ... Mikuláš Peksa, Marek Kolaja a Markéta Gregorová....myslím že v protikladu proti přání většiny lidí této země. Podpora migrace, LGBT, ekologické šílenství, skvělý program pro tuto zem...

11 0
možnosti
Foto

Ano, děkuji za doplnění informací. Jsem ráda, že to zde někdo rozvedl, já už jsem se nechtěla více rozepisovat. Statisticky je většina Čechů proti migraci, a to i mladých lidí (i když tam je menší rozdíl). Obecně je trestuhodné zatajování skutečností souvisejících s migrací a prosazování čehokoliv proti vůli svých voličů. O ekologii, kterou prosazují Piráti také chybí mezi mladými lidmi informace. Máte pravdu. .

3 0
možnosti
LB

S řadou věcí v článku souhlasím až na poslední větu. Odmítám, aby k nám utíkali s prosíkem o záchranu ti, kteří si problém s migranty sami zapříčinili. Ať si ho taky vyřeší.

4 0
možnosti

Nemluvě o tom, že zanedlouho "pronásledovaný německý občan" může být nějaký Ahmet, co bude i na Německo moc radikální.

0 0
možnosti
PP

P19a16v55e91l 70P84o16n14e34c

20. 5. 2020 11:22

"Antifa není tím za co se vydává. Neobhajuje lidská práva, neobhajuje menšiny. Jejím cílem je nastolení anarchistického socialismu a to jakýmikoliv prostředky."

-- Martin Kavka, zdroj: https://martinkavka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=658694

Vypadá to, že sympatie Pirátů k této skupině jsou dost vypovídající.

8 0
možnosti
Foto

Byla by to pěkná diplomka na FFÚK v množině takových, co se zabývají strašlivě důležitými otázkami, jako např. Metody seznamování homosexuálních Romů.

U Pirátů byl nejvíce patrný vnitřní rozkol u "ukrajinských" událostí, kde jedna z frakcí stála vyloženě na straně "zelených mužíků". Čili jasná infiltrace stalinistů.

Některé jejich názory, "produkované" jednotlivci, které mají levicový nádech, jsou jen pokusem řešit některé problémy, se kterými si současný systém neví rady. Kromě toho ve srovnání s ANO, ČSSD a KSČ(M) spíš patří do středu. Kam zařadit SPD je problém. Neofašisté? A nějakou opravdu pravicovou stranu u nás znáte?

A pak, pomněte, že zde platí (jako ve sportu) že někdo na to jde z pozice levice, jiný z pozice pravice, a někdo to dělá dobře. A to by mělo být hlavní kritérium.

Obecně to, že Piráti vzbuzují v některých partajích obavy, je jen dobře. Otázka je, zda se dokážou sjednotit na obecně přijatelném programu. To by pro některé partaje bylo přímo životně nebezpečné.

0 0
možnosti
JH

J81a67n 32H59a39r74v21a71n

20. 5. 2020 11:20

Piráti měli vždycky jasný program. Stejně tak jasný by ho měla strana, která by se nazvala Zloději. :-(

5 0
možnosti
JH

J97a91n 44H25a53r76v59a86n

20. 5. 2020 10:25

Nutno ale přiznat, že jsou upřímní a popravdě se označili: Piráti. - Odjakživa kradli, loupili, vraždili, rozvraceli ... Ti u nás zatím nevraždí, ale zato pilně udávají. :-/

9 0
možnosti
Foto

Vás také udali? A co jste provedl? ;-D

0 3
možnosti
JK

Piráti jsou parlamentní strana a jako každá se snaží o vlastní profil, který osloví jejich voliče. Cílí na liberální voliče od středu nalevo, zejména na ty v řadách ČSSD a ANO. Lezou do zelí i Starostům, hodně málo ODS a skoro vůbec TOP09 a SPD. Mají širší záběr, což je dáno i způsobem jednání uvnitř strany, který oslovuje mladší a vzdělanější ročníky. Starším ročníkům často tahle on-line doba moc nesedí a těžko vnímají ohromné možnosti IT technologií, přesto je nutné jejich znalostmi naplnit datový prostor. Tady vidí Piráti příležitost pro své prosazení.

Liberální pravičáci se do jejich řad nepohrnou, zvláště kuli jejich znárodňovacím nápadům, nebo vidině státu jako "velkého bratra". Snaha řízení životů i hospodářství pomoci IT technologií je nebezpečná, bohužel je u nás rozšířeno volání po silné ruce státu, dnes resp. silné ruce vůdce. Nadměrná podpora "křičících menšin" palamentní stranou jim dává větší legitimitu a váhu než by měli mít a s tím jde i finanční podpora takových spolků, technicky je totiž těžké je od jiných oddělit. Klasická demokratická vláda většiny je pak narušena, což onu většinu přirozeně nakrkne a pak má prostor pro sbírání hlasů u krajní pravice.

Demokracie je prověřená střední hodnota mezi totalitou a anarchií, včetně chaotické nadvlády menšin. Jedině ze svobodného střetu názorů nakonec vyleze něco smysluplného a praktického i když trvá dost dlouho se na něčem dohodnout.

Žvanírna v parlamentu a senátu je tedy to nejlepší co nás mohlo potkat a každý kdo se to snaží omezit jde proti demokracii. Je jedno zda z důvodů "vůdce dobrodince", nebo nahrazením všemocnou IT technologií.

2 0
možnosti
JR

J59a85n 56R25á26ž

20. 5. 2020 9:46

Dala jste si práci se shromážděním informací a sepsala je do uceleného a logicky řazeného bloku. Výsledkem je velmi dobrý článek. R^

13 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik