Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J37i97r64i 62T42i53c69h56y

2. 5. 2020 17:48

Vlady zdanuji, co se da, okradat obcany a promartit penize se snazi, kde muzou.

1 0
možnosti
JF

No vida že šlo si vzít z mých připomínek ponaučení......

0 0
možnosti
PB

Proč byl článek opět stažen z hlavní strany? Nebo se pletu?

0 0
možnosti
PB

Aha, nebylo a už zase je. Tak z toho su fakt blériot.

0 0
možnosti
PB

Máte samozřejmě pravdu. Tohle nové okrádání občanů s vysvětlením, že vládě jde o jakousi spravedlnost pro ty, kteří dostali dva míče na nákup nemovitosti od svých rodičů, je k smíchu. Vláda ví kdo ji volí a co si může dovolit udělat a jak to vysvětlit. Ví, že její voliči nejsou žádní lumeni. A že si to okrádání dohromady nedají a nespočítají. Samozřejmě, že správné bylo zrušit zlodějskou daň z nabytí nemovitosti a ponechat odpočet úroků z hypoték, což je naprosto zásadní nástroj k podpoře trhu s vlastním bydlením. Je podivné, že zatímco pronájemní bydlení stát podporuje a chrání až za hranou zákona (nadstandardní ochrana neplatičů), vlastní bydlení zakopává pod zem. Mělo by to být naopak.

P.S. kde je původní článek a diskuze?

4 0
možnosti
Foto

Děkuji za Vaši reakci, vidíme to stejně. :) Pozitivní dopady se týkají všech, nejvíce na tom ušetří obchodníci s častými převody. Negativní dopady se týkají jen fyzických osob. Fakt mne baví to zdůvodňování zamezení spekulacím od MF :), dopad bude spíše opačný asi....

1 0
možnosti
LV

Oni vůbec netuší, co říkají. Jejich populizmus už došel tak daleko, že nejdřív plácnou nějako koninu, a pak horko těžko žehlí její dopady. Viz vyhlášení nouzového stavu ministerstvem zdravotnictví.

3 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik