Očkovaní, buďte prosím doopravdy zodpovědní.

17. 11. 2021 1:21:14
Jaká jsou pravidla pro umožnění nástupu totality, třeba fašismu nebo komunismu? Vzpomeňme si. Zodpovědnost neznamená poslouchat.

Pravidlo č. 1: Odstranění vlivu všech, kdo nesouhlasí s nástupem ideologie a varují před nebezpečím. Cenzurou. Zesměšňováním. Kriminalizací.

Pravidlo č. 2: Označení viníka a vyvolání nenávisti.

Pravidlo č. 3: Polechtání ega ne-viníkům tak, aby se cítili nadřazeni. Dát ne-viníkům v nastupujícím systému faktické výhody.

Pravidlo č. 4: Zajištění, aby média hlásala tu správnou ideologii. Čím častěji, tím lépe. Často opakovaná lež se stává pravdou.

Pravidlo č. 5: Jakékoliv další poukazování na mylnou ideologii označit za dezinformaci.

Pravidlo č. 6: Zdůvodnění ideologie „vědeckými“ poznatky, třeba špatný původ rasy nebo infekčnost.

Pravidlo č. 7: Udržování strachu. I největší hlupák ví, že vystrašení lidé se ovládat dají snadno. Je pak třeba spoléhat na vůdce, kteří nás zachrání.

Co z toho se neděje právě teď?

  1. Kapacity, jako je prof. Beran, Mgr. Hamplová, Jan Tománek a další jsou buď zesměšňováni nebo cenzurováni. Donedávna neznámá MUDr. Peková je náhle ve sdělovacích prostředcích kriminalizována, a to těsně poté, kdy začala veřejně kritizovat předraženost testů.
  2. Viníkem není už virus, jeho případní tvůrci či hygienické podmínky ve Wu-chanu. Natož pak nezvládnuté postupy vlády. Viníkem je, světe div se, neočkovaný. Protože, na rozdíl od očkovaných, šíří nákazu. Že to neprošlo? Tak protože způsobuje přeplnění JIP a nebude dostatek lůžek pro potřebné. Jinými slovy, neočkovaný může za smrt někoho jiného. A to i přes to, že na JIPkách přibývá očkovaných, někdy i s třetí dávkou. Vysvětlení je přeci jednoduché: Pokud je stále více očkovaných v populaci, je logicky stále více očkovaných v nemocnicích. Viníci jsou pořád neočkovaní, včetně populace do 40 let, která na JIP odděleních v podstatě není. Dlouhodobě je kritizováno zrušení JIPek v minulosti i podstav personálu. Vyhodili jsme miliardy za lockdowny, bonusy a nekonečné testování zdravé populace, aby se ukázalo, že to tato opatření k ničemu nevedla a testování bezpříznakových bylo v podstatě zrušeno poté, co bylo na ministra zdravotnictví podáno trestní oznámení kvůli netestování infekčních očkovaných. Nemocní jsou ponecháni bez povšimnutí doma až do doby, než se dostanou do nemocnice v kritickém stavu, žádné zjišťování úbytku krvinek, vzniku trombů, nastupujícího zápalu plic. Viník je nalezen: je to neočkovaný. Klidně i ten s protilátkami nebo delší dobu po nemoci.
  3. Očkovaní jsou uznáni jako ti zodpovědní, nadřazení. A je celkem jedno, zda šíří či nešíří nákazu. Ne, očkovaní nedostali vůbec žádné výhody. To jen ti druzí o svá práva přišli.
  4. Mainstreamová média poslušně hlásají jedinou pravdu. Ráno, v poledne, večer. Každý den.
  5. Kdo nekope za jedinou pravdu, je označen za dezinformátora. Buď nemá pravdu, protože v ČT to říkali jinak, anebo se dočteme, že věří v čipy či Putina.
  6. Vědecké poznatky k účinku vakcín není nic jiného, než dlouhá řada tvrzení, která se ukázala jako nepravdivá.
  7. Strašení veřejnosti nekonečnými zprávami o počtu pozitivně testovaných, nemocných, mrtvých rok a půl nefunguje dostatečně? Přitvrdíme videi umírajících a plačících příbuzných. Psychologové a psychiatři upozorňují na 3x větší počet depresí v populaci. Nevadí, kdo se nesesype z brutální kampaně, zbankrotování, mnohaměsíční domácí výuky, toho položí zákaz normálního života pro něj nebo jeho blízké, kteří si tu skvělou věcičku prostě píchnout nechtějí.

Milí očkovaní spoluobčané, pokud budeme příliš poslušní, doplatíme na to všichni. Tak to vždy bylo u každé totality. Opravdu si přejete zákaz vycházení pro neočkované a po devíti měsících povinně třetí dávku tak jako v Rakousku, ze kterého si nyní vláda bere příklad? Čí práva a z jakého důvodu budou pošlapávána příště?

https://zdenekkoudelka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778916

Autor: Lenka Krištofíková | středa 17.11.2021 1:21 | karma článku: 33.56 | přečteno: 822x

Další články blogera

Lenka Krištofíková

Naše vláda, Erdogan a válka na Ukrajině

Máme svým způsobem legrační vládu. Předsedkyně sněmovny kandidovala za stranu, která by se bez koalice ani nedostala do parlamentu. Ministr zahraničí pro změnu prezentuje stranu, která má téměř stejný počet ministrů jako

9.11.2022 v 22:54 | Karma článku: 28.13 | Přečteno: 577 |

Lenka Krištofíková

Poděkování redakci: Re-blogy zabývající se jinými autory na hlavní stranu nepatří.

Pokud je zde vysoké procento blogů, které se zabývají výhradně autory místních článků, nikoho "zvenku" to opravdu nezajímá, Re-blogy pana Trčálka pak zbytečně vyprovokovávají občasné re-re-blogy autorů, kteří se cítí napadeni,

21.10.2022 v 16:04 | Karma článku: 25.95 | Přečteno: 586 | Diskuse

Lenka Krištofíková

Není čas na demonstraci za mír?

Obracím se na všechny politické strany v opozici i mimo parlament s výzvou k petici a demonstracím za mír. Na velké demonstraci 3.9.2022 již první hlasy za ukončení války zazněly.

15.10.2022 v 2:50 | Karma článku: 30.09 | Přečteno: 1060 | Diskuse

Lenka Krištofíková

Hlasatelé pravdy a poděkování paní Jitce

Četla jsem knihu, ve které byla jedna událost popsána sedmi účastníky. A tedy vzniklo sedm dost odlišných pravd. Dále byla ta samá událost popsána z pohledu stejných sedmi lidí, ale s odstupem šesti let. A náhle jsme tu měli už

31.7.2022 v 0:26 | Karma článku: 33.66 | Přečteno: 1205 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 10 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 8.79 | Přečteno: 140 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 14.04 | Přečteno: 289 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 4.44 | Přečteno: 90 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 30.69 | Přečteno: 542 | Diskuse
Počet článků 27 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1451

Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...